Επισκέψεις από τους πελάτες στην Αλγερία

June 9, 2022
τελευταία εταιρεία περί Επισκέψεις από τους πελάτες στην Αλγερία

Θερμά ευπρόσδεκτοι πελάτες από την Αλγερία για να επισκεφτεί το εργοστάσιό μας.

 

Καταρχάς, επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο, και ολόκληρο το περιβάλλον του εργαστηρίου συγκλόνισε τους πελάτες. Αν και η παραγωγή ήταν πολύ θορυβώδης, το πάτωμα του εργαστηρίου δεν ήταν λεκιασμένο. Οι υπάλληλοι πήραν επίσης την πρωτοβουλία να μας χαιρετήσουν και να εισαγάγουν ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής στους πελάτες. Κατόπιν πήγαμε στο μουσείο, παρουσιάζει διάφορους βαθμούς από το εργοστάσιό μας για να καθιερώσει το αρχικό στο παρόν, τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 80 χώρες, η χώρα παρουσιάζει πλήρως εμείς καθώς η εικόνα του γίγαντα εξαγωγής caitu της Κίνας, στο τέλος, παίρνει τον πελάτη για να επισκεφτεί το εργαστήριο, καθένα μαζί, που προσέχει όλα τα είδη πλήρων οργάνων δοκιμής, πελάτες των προϊόντων μας έχει επικυρωθεί ιδιαίτερα.

 

Ο πελάτης έχει εκφράσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον στα προϊόντα μας και μια ισχυρή αίσθηση της διαταγής, και θέλει να καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση. Ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη του, και εργασία μαζί με ROGOSTEEL για να κερδίσει.

 

Καλωσορίζουμε θερμά όλους τους πελάτες για να επισκεφτούμε και να συνεργαστούμε με μας για να δημιουργήσουμε το resplendence από κοινού.