Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Η διαφορά μεταξύ καυτού - κυλημένο γαλβανισμένο φύλλο και cold-rolled γαλβανισμένο φύλλο
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-21-6117-9339
Επαφή τώρα

Η διαφορά μεταξύ καυτού - κυλημένο γαλβανισμένο φύλλο και cold-rolled γαλβανισμένο φύλλο

2021-08-26

Latest company news about Η διαφορά μεταξύ καυτού - κυλημένο γαλβανισμένο φύλλο και cold-rolled γαλβανισμένο φύλλο

Στις κανονικές εμπορικές συναλλαγές των γαλβανισμένων φύλλων, ελασματοποιημένο εν ψυχρώ βασικό galvanization είναι το κύριο, και τα hot-rolled υποστρώματα είναι σχετικά σπάνια. Κατόπιν, ποια είναι η διαφορά μεταξύ των hot-rolled υποστρωμάτων και των ελασματοποιημένων εν ψυχρώ γαλβανισμένων υποστρώματα προϊόντων; Δώστε μια απλή ερμηνεία από τις ακόλουθες πτυχές

Κόστος

Επειδή υπάρχει μια λιγότερη διαδικασία από το ελασματοποιημένο εν ψυχρώ υπόστρωμα, το κόστος παραγωγής το hot-rolled υπόστρωμα οφείλεται χαμηλότερο από αυτό του κρύου κυλίσματος, κυρίως στο ανοπτώντας κόστος και το κόστος κρύου κυλίσματος, και οι άλλες διαδικασίες είναι παρόμοιες.

Ποιότητα & απόδοση

Επειδή το hot-rolled υπόστρωμα είναι μόνο παστωμένο και ανοπτημένο για να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες επιφάνειας, η επιφάνειά της είναι σχετικά τραχιά, η προσκόλληση του στρώματος ψευδάργυρου είναι καλύτερη, και το πάχος του επιστρώματος είναι προκατειλημμένο προς 140/140g/m2. Εντούτοις, η διάσταση πάχους δεν είναι τόσο υψηλή όσο αυτό του κρύου κυλίσματος. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από τους είναι παχιά στρώματα ψευδάργυρου, το πάχος του στρώματος ψευδάργυρου δεν ελέγχεται ομοιόμορφα. Υπάρχει λίγη διαφορά στις μηχανικές ιδιότητες, και μερικές ιδιότητες είναι ακόμα καλύτερες από το κρύο κύλισμα.

Τομέας εφαρμογής

Το Hot-rolled γαλβανισμένο φύλλο πιάτων βάσεων δεν είναι τόσο καλό όπως cold-rolled πιάτο βάσεων λόγω της διαστατικής ποιότητάς του ακρίβειας και επιφάνειας, και το πάχος είναι παχύτερο από το cold-rolled γαλβανισμένο φύλλο, έτσι χρησιμοποιείται συχνά για τα δομικά μέλη με τις χαμηλές απαιτήσεις επιφάνειας αλλά τις υψηλής αντοχής και απαιτήσεις πάχους.

Παραδείγματος χάριν, τα δομικά μέρη των πλυντηρίων, των ψυγείων και άλλων οικιακών συσκευών, αυτοκινητικών εσωτερικών δομικών μερών, δομικών μερών αυτοκινητικών πλαισίων, του σώματος επιβατικών αυτοκινήτων, της στέγης, του προστατευτικού κιγκλιδώματος εθνικών οδών, του μορφοποιημένου στο κρύο χάλυβα, κ.λπ.

Επειδή το κόστος του hot-rolled γαλβανισμένου φύλλου είναι χαμηλό, και καθώς η τεχνολογία προχωρεί, το πάχος των προδιαγραφών παίρνει μεγαλύτερο και μεγαλύτερο, και το ποσό χρήσης αυξάνεται βαθμιαία.

 

Βαθμός

Οι κοινοί βαθμοί hot-rolled γαλβανισμένου φύλλου είναι DD51D+Z, HD340LAD+Z, HR340LA, HR420LA, HR550LA, κ.λπ.

Το ελασματοποιημένο εν ψυχρώ γαλβανισμένο φύλλο αντιστοιχεί σε DC51D+Z, HC340LAD+Z, HC340LA, HC420LA, HC550LA, κ.λπ.

Υπάρχει επίσης ένας βαθμός που δεν διευκρινίζει εάν είναι ελασματοποιημένο εν ψυχρώ ή hot-rolled υπόστρωμα, όπως DX51D+Z. Γενικά, αυτός ο βαθμός μπορεί να θεωρηθεί ως hot-rolled γαλβανισμένο φύλλο.

 

ΕΠΑΦΗ ΗΠΑ

ΚΙΝΗΤΟΣ

+86-21-61179338

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
το info@rogosteel.com
το sales@rogosteel.com


ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ

το www.rogosteel.com
το www.rogochina.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας prepainted galvanized χάλυβα Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 prepaintedgalvanizedsteel.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.